NyheterErik

Nostalgicafé the 50's shared Vi som älskar Sista Natten Med Gänget's photo. ... Läs merminska

För alla er Sista Natten med Gänget entusiaster, kommer här ett tips om ett place som är väl värt ett besök i sommar. Här kan ni bland annat se denna häftiga lilla miniatyrstad med flera deta...

Se på Facebook

Det har varit en regnig sommar men det har ändå varit väldigt välbesökta träffar och man har kommit i ur o skur och sett lika glada ut ändå. Augusti har vi öppet Café o Museum 12.00-16.00 alla dagar.
Lördagen den 9 september har vi säsongsavslutning med motorträff med alla typer av fordon, bakluckeloppis och Christine kommer att stå på scen kl 13.00. Mer info kommer senare.
... Läs merminska

Se på Facebook

På lördag 29 juli har vi veterantraktor-träff med uppträdande av Tindra. På söndag 30 juli är det Cadillac-träff med Christine som tänker köra lite Svenska 50-tals låtar.
Uppträdandet är vid ca 14.00 och motorträffarna mellan 12.00-15.00 café o museum är öppet 9.00-17.00 båda dagarna.
Alla typer av fordon välkomna.
... Läs merminska

Se på Facebook

På lördag 22 juli har vi Porsche-träff med Line-dance. Söndag den 23 juli har vi USA-bils träff med tema Chrysler, Dodge, Imperial, Desoto, Plymouth. Båda dagarna är träffarna mellan 12.00-15.00 det går även bra att stå att sälja (ingen kostnad).
På scenen på söndan har vi Tindra.Café och museum är öppet 9.00-17.00. Välkomna!
... Läs merminska

Se på Facebook

Idag har vi bilträff för italienska fordon. Vi har några riktigt charmiga bilar här redan, kom och se och passa på att gå en sväng i museet medan regnet droppar utanför! Välkomna! ... Läs merminska

Se på Facebook